SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Redbergslids Idrottsklubb
Fotboll

Ny tränare till damlaget
2023-05-04 16:26
Charles Eliasson, ny damtränare

Redbergslids IK välkomnar Charles Eliasson!

 

Redbergslids IK har gjort klart med en ny tränare för damlaget. Det blir Charles Eliasson som tar över damerna i division 2. Som spelare startade Charles sin karriär i IK Sävehof där han spelade hela sin uppväxt, han har dessutom spelat i Anderstorp innan han valde att bli tränare. De sista åren har Charles tränat Torslandas damer som i år kom tvåa i division 1.

 

Utöver sin roll som huvudtränare för damerna kommer Charles även ansvara för att lägga en strategi och struktur på vår damsida. Den röda tråden ska byggas från A-flickor upp till vårt damlag. En längre intervju med Charles kommer presenteras i nästa vecka.

 

- Med Charles i föreningen kan vi äntligen sikta på att ta nästa steg i föreningen på damsidan, säger klubbchef Tony Larsson. Charles är inte bara en härlig människa utan också en väldigt duktig tränare. Det ska bli väldigt spännande att följa utvecklingen på damsidan med Charles vid rodret.