SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Redbergslids Idrottsklubb
Fotboll

Redbergslids IK välkomnar nytt tränarpar!
2023-06-09 13:00

Redbergslids IK har gjort klart med Jasmin Zuta som ny huvudtränare för klubbens herrlag. Vid hans sida kommer Pontus Mellegård att finnas i en assisterande roll. Jasmin har under säsongen jobbat framgångsrikt med klubbens strategiska arbete kring det sportsliga, utbildning och spelare från 15-19 år. Pontus har på kort tid blivit en omtyckt ledare hos klubbens juniorer. Vid sidan om den nya rollen kommer Jasmin fortsätta driva sitt företag Perfeczion och dessutom jobba med utbildning för klubbens ledare.

 

- Jasmin och Pontus blir en perfekt lösning nu när klubben måste satsa mer på våra unga talanger från våra egna led. Det ska bli oerhört spännande att följa deras arbete och det är en perfekt lösning med tanke på var klubben befinner sig just nu, säger klubbchefen Tony Larsson

 

Jasmin Zuta:

- Det känns bra att starta arbetet med att bygga allt från grunden. Jag och klubben är överens om vilken väg vi ska vandra gemensamt för att Redbergslids IK ska få en stabil grund att stå på framöver. Det väntar en fantastisk utmaning för oss alla inblandade. En utmaning vi älskar. Framåt eleganter!

 

Jasmin och Pontus börjar sitt arbete omgående och truppen tränar fram till midsommar. Avtalet med Jasmin är på 3 år med möjlighet till förlängning. Vi återkommer längre fram med mer information, träningsmatcher och planering.