SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Redbergslids Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Redbergslids Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Uppstart för Bollkul för barn födda 2019/2020 den 16 september!

Hej på er, hoppas att ni har haft en härlig sommar och att ni är laddade för en ny handbollssäsong!

 

Bollkul som var väldigt populärt under våren för våra spelare födda 2019/2020 kommer att dra igång igen på lördag den 16 september kl 09:00-10:00 längst ner i Rosendaldalshallen.

 

Planen är att ha samma träningstid på lördagar under hela säsongen med undantag för när det är uppehåll för skollov. Därför är tanken att inte träna under vecka 44 samt ha sista träningen för året den 16 december. Efter jul drar gruppen igång igen den 13 januari och sedan håller träningarna på till maj.

 

Priset för en säsong är 1450 kr. Ni kommer inom kort att få en avisering på den mail ni anmälde till föreningen våren 2023 med en faktura som ni behöver betala om ni vill vara med under kommande säsong. Annars väljer man alternativet att ens barn inte kommer vara med framöver. Om ni väljer "mitt barn ska inte vara med" så skrivs ni ur medlemsregistret och inget annat händer. För frågor angående medlemskap och avgifter vänligen kontakta medlem@redbergslid.se

 

Tänk på att träningarna enbart gäller för den angivna åldersgruppen då det var en väldigt stor träningsgrupp under våren. För tillfället pågår en brandriskutredning i hallen och vi kan därför inte vara för många personer nere i Rosendal. Föräldrar och syskon som inte är aktiva är varmt välkomna att hänga i cafeterian. Om gruppen blir väldigt stor kan det bli att den åldersindelas ytterligare. 

 

Föreningen är alltid tacksam till alla som vill hjälpa till som ledare och ni är varmt välkomna att kontakta Pontus Axell och Linn Andersson om ni vill vara med som ledare.

 

Kontaktuppgifter:

Pontus Axell, axellpontus@gmail.com , 073-572 93 72

Linn Andersson, Linn.Ingegerd.andersson@gmail.com , 070-252 25 18

 

Varmt välkomna!

 

Hälsningar

Daniel Westerberg

Ungdomsansvarig

Redbergslids IK

daniel.westerberg@redbergslid.se

0704060302

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen