SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Redbergslids Idrottsklubb
Fotboll

Sponsorer
 
Sommarträningen
2024-05-27 14:54
Förväntningar: minst 10 av 15 löp/fyspass minst 10 rörlighet minst angiven antal armhävningar /vecka Mål för efter sommar: att kunna 10 armhävningar av qualité på fötter! att alla kan springa våra löppass utan problem! lägg in här! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5qW1PCM6jyknn5-qfBA0QU-mo0zc-G1bkXJJ5jInIABnAGg/viewform
Klubbmästerskap
2024-05-26 22:07

Lördagen den 1:a juni är det klubbmästerskap. Detta brukar vara mycket uppskattat av spelarna men är något som klubben ordnar centralt så vi ledare i F2011 har inte full koll på alla detaljer hela tiden men vi löser det mesta. Det är flera ledare som kommer att vara på plats men den som är ansvarig för att vara där hela dagen är Peter om det dyker upp något. 

 

För spelarna gäller:

Tid: 8:30-15:30

Plats: Prioritet Serneke Arena (Kviberg) på gräsplanen

Utrustning: vanliga träningskläder, inneskor och namnad vattenflaska.

Det är ju en lång dag så det kan vara bra att ta med matsäck eller pengar till lunch

 

Jag har lagt till en bild med vilka lagen för våra spelare och vem som coachar vilket lag. Spelarna skulle ha blivit kontaktade (via de uppgifter som finns i SportAdmin) av coacherna men jag har förstått att det inte har skett fullt ut. Det viktiga är dock att alla har ett lag och en coach på lördag. Det är en spelare som inte finns med i listan på bilden (Lisa) men jag har koll på det och hon kommer att ha ett lag senast i början av veckan.

 

För föräldrar gäller: 

Stötta er spelare och se till att de kan köra för fullt. Dessutom har vi i uppgift att bemanna caféet tillsammans med P2011. Eva-Lena har som vanligt gjort ett stort jobb med att få ihop bemanningen, jag bifogar en sammanställning av de pass vi har nedan.  Tack på förhand för er insats!

 

Grill 8:30 - 11:30
Kjell Wilhelmsen
Ulrika Chemnitz
Marina Drazic
Peter Gustafsson
 
Cafe
08.50 - 11.00
Linda Andersson
Natasa Zombra
Lars Holmén
LindaPsilos
 
11.00 - 13.00
Lovisa Svan
Anne Nilsson
Therese Nilsson
Stefan Strömstedt
 
13.00 - 15.00
Hanna Gustafsson
Erica Farberger
Kitty Hallberg
Lena Ericsson

 

Mvh Tränarna, genom Peter

Spelschema & Spelarinfo Björkekärrscup
2024-04-24 09:30

Nu är det bara 4 dagar kvar till vår egen lilla cup!

Vi samlas 8:45 vid Lundenhallen för att starta cupen kl 9. Det är 29 tjejer anmälda som vi har fördelat på tre lag så det är extra viktig att ni meddelar om ert barn inte kan komma eller kommer sen.

 

Spelschema och lagindelning ser just nu ut enligt bilden ovan och listan nere. Vi har nivåindelad för att kunna maximera speltiden för alla, för att möta motståndarnas nivå och för att ge spelarna chansen att utvecklas i olika roller. Särskild lagindelningen är inte huggen i sten med tanke att lagen har ett begränsat antal spelare 9-10 så kan ni utgår ifrån att det blir några justeringar både innan och under dagen för att få ihop det.

 

Nu till det roliga! det kommer bli massa handboll med 3 matcher 2x20 minuter för varje lag så det blir mycket handboll. Spelarna få räkna med 1,5-2 timmar ren speltid om de orkar!!

För att kunna orka är det bra att tänka på!

  • Bra Frukost hemma!
  • Vattenflaska
  • Tejp
  • Matsäck och/eller pengar för att köpa en eller två av våra gudomliga hamburgare!
  • Kläder efter väder så man kan vara ute och inne! (prognosen säger ovanligt varmt!)
  • Inga smycken
  • Kämpaglöd som vanligt 😉

 Vid frågor hör av er till Martin

 

                                

RIK Z            RIK V           RIK B

Lena              Marina          Kasper

Hannah Ö      Mattias         Lotta

                                          

Hanna           Arwa             Emilia

Mervielle      Clara             Linnea

Cornelia        Sofija            Emelie

Maja             Ingrid            Sienna

Ella S            Felicia          Ebba

Tilda S          Sofia             Tilda N

Nina H          Ella SL          Siri

Alicia            Lea                Mira

Erica             Thea              Gabbi

                                           Nina B

                                           Elsa R

Björkekärr Cup
2024-04-21 08:14

 

Nu börjar det dra ihop sig inför Björkekärrscup nästa helg. Ekonomi - och Trivselgruppen hjälps åt i denna planering då det är en del att fixa. Precis som förra året förväntas alla familjer, vars barn är med och spelar, att hjälpa till på olika sätt. Har bifogat ett schema i detta utskick. Är det så att man inte kan komma på sitt pass, ansvarar man själv för att hitta en ersättare/byta pass med någon annan!

 

Vi skulle även behöva hjälp med några som bakar! I cafet kommer vi även ha försäljning av toast, proteinbars, frukt, kaffe och te. Vi lärde oss från förra året att vi inte behöver så mkt hembakat, men lite olika kan vara trevligt!

 

Planen är att sälja hamburgare och dricka, i Rosendalshallen hade vi en stor grill, det har vi tyvärr inte nu. Är det några som har möjlighet att ta med grill?

 

 

Mer info gällande dagen med spelschema m.m. kommer från tränarna under veckan!

Mvh Ekonomi- & Trivselgruppen

Yoga
2024-04-10 10:10

Försäljning för att dra in pengar till nya matchställ – mål 17 tkr. 

 

Vi behöver få in pengar till nya matchställ. Då dessa behöver beställas direkt efter sommaren behöver vi få in pengar nu. Har tre sponsorer men behöver ytterligare ca 25 000 kr.

Denna gång blir det ett lite annorlunda upplägg som bygger på att tjejerna säljer klippkort (5-kort) och/eller engångs biljetter till yoga. Yogan kommer att hållas i Lundenhallen, på övervåningen, onsdagar mellan kl 17.15-18.15. Både Linnea Pousard (Gabbis mamma) och Lovisa Ehrenborg (Claras mamma) är utbildade yogalärare och har erbjudit sig att hålla yogan, så varenda intjänad krona i denna försäljning kommer att gå direkt till laget 😊

 

Vi vill att alla tjejer säljer minst ett 5-kort á 500kr eller 3-4 st engångsbiljetter á 150kr. Helt ok att sälja mer såklart😊

 

För att de som köper korten ska ha all korrekt information har vi startat en Facebook-grupp kallad Yoga för att stötta RIK F2011 . Där kommer det löpande att finnas information om kommande yogatillfällen osv. Information om detta finns även på korten.

 

Tjejerna kommer att få ut försäljningsmaterial redan imorgon 10 april och försäljningen pågår till 23 april. Första yogaklassen startar redan 17 april.

Det blir 7 tillfällen nu under våren som sedan kompletteras med åtminstone 4 tillfällen under hösten.

 

Om man inte önskar sälja kan man köpa sig fri för 500 kr. Mer info om detta kommer. Eftersom alla tjejer kommer behöva matchställ så behöver alla bidra, vilket innebär att detta är en obligatorisk försäljning!

 

Med vänlig hälsning ekonomigruppen