SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Redbergslids Idrottsklubb
Fotboll

Bli medlem i Redbergslids Idrottsklubb
BLI MEDLEM
Skatås 25/11!
2023-11-24 18:09

 

Våra föräldragrupper har laddat upp med grejer att sälja från stugan och våra spelare brukar vara fantastiska på att locka kunder. Dessutom har många föräldrar anmält att de kommer att baka saker som kan säljas.

Det kommer att finnas kaffe, glögg, hembakat och korv med bröd. Dessutom säljer vi våra fantastiska ljus och bingolotter!

För att få stor effekt och för att spelarna skall känna delaktighet och att de bidrar så ställer vi in träningen imorgon och vill att alla spelare skall vara med i stugan mellan 11-15.

Allt vi tjänar på denna dag går direkt till laget vilket ger oss möjligheter att göra mycket roligt framöver.

Tränarna!

PS Säg gärna till era vänner att komma förbi, vädret ser ut att bli toppen för en promenad imorgon DS

PS2 Spelarna brukar tycka detta är mycket roligt, de är grymma på att locka kunder. DS2

Helgen 18-19 november
2023-11-14 23:29

 

Här kommer uppdaterad info om helgen 18-19 november. Följande gäller:

 

Träningen lördagen den 18:e är inställd. Den är ersatt av en match mot Alingsås för några av våra spelare (om er spelare är kallad ser ni som vanligt i appen). Övriga spelare är mycket välkomna att komma till hallen och heja på sina kamrater.

 

 

Söndagen den 19:e är tokfylld med grejer för oss det är:

  • Hallvärdskap, se mer info på bilden och på nyheten på hemsidan (eller tidigare utskick, senast den 9: november)
    • Det betyder att vi har hand om cafeet så vi ser gärna att ni bakar något, förutom att flera föräldrar har schemalagts under dagen.
  • Tre hemmamatcher med start mellan 12:40 och 16:00
  • En bortamatch (i Önneredshallen) med start 14:40

Så sammanfattningsvis en helg full av handboll och föräldrainsatser, det kommer att bli toppen!

 

Har ni några frågor så tveka inte att höra av er!

Inställda träningar under lovet
2023-10-27 21:03

Hej,

Vi ställer in våra träningar under "läslovet" (v 44) det vill säga från imorgon den 28:e oktober till nästa lördag den 4:e november. Det är lite kort framförhållning men det påverkar bara ett mindre antal spelare med tanke på de matcher vi har och Camp RIK.

 

Ha det gött, Tränarna genom Peter

Torsdagsträningar med F2010
2023-10-16 23:25

Vi har fått en fråga om våra spelare vill träna med F2010. Vi tycker detta är mycket roligt och ser det som ett sätt att utveckla vår grupp. Vi har även diskuterat med ledarna för laget som är ett år yngre (F2012) att ha med några av deras tjejer på våra träningar. Men nu gäller frågan följande:


Vad: Träning med F2010

När: Torsdagar 17-19

Var: Gamlestadshallen, Ambrosiusgatan 15, 415 03 Göteborg

 

Vi vill att ni svarar på om er dotter är intresserad av att delta i detta eller inte. Vi har inte berättat för våra spelare om detta ännu utan tror att det är bra att ni funderar själva och pratar med dem. Det är viktigt att det inte går ut över deras deltagande i andra aktiviteter (RIK F2011 kommer alltid först) eller skolarbete.

 

Bra att veta är att detta inte är slutgiltigt, även om man känner att det inte är rätt tillfälle nu så kan man gärna få testa senare. Eller tvärtom, om man testar nu och inte vill fortsätta finns inget tvång.

 

För att vi inte skall missa någon vill vi gärna att ni fyller i enkäten med en enkel fråga. Gör det helst innan veckan är slut på söndag den 22:a oktober. När vi fått in svaren återkommer vi med en plan för vilka spelare och när.

 

Enkäten: https://forms.gle/mGC15auQetxZ7g7C6

 

 

 

INFO:
Vi lägger alla nyheter på samma ställe, den adress som står ovan. Det gör att ni vet vart ni skall gå för att alltid hitta uppdaterad info. 

Nyheterna hittar ni även via SportAdmin appen, där ni också svarar på kallelser med mera.

Två andra fördelar med nyheter framför att lägga all info i ett utskick är:

  1. Ni behöver inte leta i era mejl för att hitta när skickade de ut info om den där kakförsäljningen eller övernattningscupen. Allt finns på samma ställe.
  2. Vi kan justera och uppdatera nyheter, ofta kan det komma med ett litet fel i en webadress eller annat och då behöver vi inte skicka ut på nytt. Gör vi stora ändringar så skall vi försöka att vara tydliga genom att skriva detta längst upp i nyheten när vi ändrar.
Hallvärdsdag 19:e november
2023-10-15 19:31

Hej på er,

Då var det dags för säsongens första hallvärdskap i Rosendalshallen. Vi har blivit tilldelade Söndagen 19 November.
Det är en lång dag med stora möjligheter till att tjäna in extra pengar till lagkassan!

Bifogat finns ett schema för bemanning av café och hallvärd.
Det är EN VUXEN som ska närvara även om det är barnens namn som står!
Om någon mot förmodan inte kan ställa upp med en vuxen, försök att byta tid/få någon annan att ställa upp. Detta gör ni enklast genom facebookgruppen eller prata med andra föräldrar vid träningar/matcher etc. Viktigt är att se till att någon tar det pass man blivit tilldelad.

Vi vill gärna att några bakar lite till denna dag också, men det kan vi återkomma med. Det blir nära inpå den planerade Skatåsdagen och några av oss ska även bemanna Lundenhallen vid damlagets hemmamatch den veckan. Så det är ju tur att handboll är så roligt och att det genererar pengar till lagskassan! 

Må gott,
Trivselgruppen genom Eva-Lena Lönnstad (Ella Stridqvist Lönnstads mamma)

Tre saker (foto, tack och 18:e)!
2023-09-26 21:38

Hej, tre saker:

 

Fotografering:

Nu på lördag är det uppsamlingsheat för de som missade fotograferingen tidigare denna månad. Tiden är 16:45-17:15 och platsen är Rosendalshallen.

 

Tack:

Ett stort tack till att grymma spelare för ett fantastiskt träningsläger i  Ätran. Men ett ännu större tack till de föräldrar som ställde upp, inte minst vår egen kökschef Ulrika!

18:e oktober:

Den 18:e oktober (en onsdag) är det en utbildnings dag för alla ledare inom RIK. Det betyder att vi inte kan hålla i träningen denna dag utan riskerar att behöva ställa in. Finns det några föräldrar som vill hålla i en lättsam träning i Lundenhallen den 18:e?


 

Mvh Tränarna

 

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen